Hoe optimaliseert u het gebruik van uw koelvitrine?

De keuze van koelapparatuur is zeer belangrijk voor de presentatie van uw winkel of catering service. U moet professionele apparatuur kiezen om de kwaliteit van uw producten te garanderen. Hier kunt u zien welke koelvitrines voor welk product geschikt zijn, of het nu voor groenten en fruit is of voor een delicatessenzaak. Voor de koelvitrine, bijvoorbeeld, kiest u uw uitrusting in functie van uw verkoopsoppervlakte, de opslagcapaciteit voor voedingswaren, de presentatie, de verlichting, enz. Laten we eens kijken hoe u het gebruik van uw gekoelde vitrine kunt optimaliseren,we nodigen u uit om te kijken naar de gekoelde vitrines voor welke producten om u te helpen bij uw keuze.

.

Hoe kiest u een gekoelde vitrine?

choisir sa vitrine réfrigérée

Gekoelde vitrines werken over het algemeen op basis van het convectieproces. Om warmte over te dragen en levensmiddelen koel te houden: zelfbedieningsdranken, levensmiddelen, enz. Er zijn twee soorten koeling die in gekoelde vitrines worden gebruikt. Ten eerste is er de geforceerde luchtkoeling of verdamperkoeling. Dit type koeling zal afhangen van het doel van uw vitrine, d.w.z. van het soort producten dat er zal worden ondergebracht. Dan zijn er nog de koelkamers. Dit type vitrine laat koude of geventileerde lucht door de vitrine circuleren. Het gebruikt ventilatoren om het voedsel binnenin koel te houden. Er moet echter voorzichtig worden omgesprongen met het bewaren van bepaalde voorverpakte producten, zoals delicatessen of bakkerijproducten. De luchtbeweging in de doos kan uitdrogen, zodat de producten die erin worden bewaard niet goed bedekt zullen zijn als ze te lang worden bewaard. De verdamperunit moet zo worden gekozen dat de dranken altijd vers blijven. De vitrine is ontworpen voor geleiding of salaschuld. Deze vitrine bestaat uit speciale mobiele kuipen die achteraan in de vitrine worden geplaatst. Deze patio kuipen fungeren als warmte-overdracht oppervlakken. Door voor deze vorm van koeling te kiezen, is het niet nodig het product ‘s nachts uit de behuizing te halen. Hierdoor is de conductiegekoelde behuizing vlak, zodat het niet nodig is de dekschalen en het product te verwijderen in geval van een probleem. Er zijn ook spoel- en zwaartekrachtkasten die voor de koeling gebruik maken van een koelspiraal die in de kast is gemonteerd. De lucht tussen de twee ruiten van een thermisch glasraam zorgt voor het isolerend vermogen van het raam. Koelen, dan voedsel in de gekoelde vitrine. Als de lucht warm wordt, stijgt ze op en wordt ze weer afgekoeld door de zwaartekrachtspoel die water laat circuleren en condensatie bevordert. Dit type vitrine wordt vaak gebruikt als gekoelde vitrine voor sushi, in viswinkels of de gekoelde toonbank van slagerijen, enz. Na het kiezen van het type gekoelde vitrine dat aan uw behoeften voldoet. Er zijn enkele kenmerken die u moet overwegen. Allereerst is er de grootte van de koelvitrine in verhouding tot uw opslagruimte of toonbank. De verlichting is ook een overweging, afhankelijk van uw eenheid. Er is ook de elektrische thermostaatregeling of de automatische ontdooiing van uw koelvitrine. En vergeet het energieverbruik van uw koelvitrine niet. De keuze van uw schap zal het algemene uitzicht van uw toonbank beïnvloeden. Displayplanken kunnen bijvoorbeeld worden ingelijst in metaal, glas, roestvrij staal of andere materialen. U moet nog steeds nadenken over het doen van investeringen, want ook al kunnen de uitstalruimte en de koeleenheden voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U hebt speciale vitrines en meubelen nodig om uw producten tentoon te stellen. Bovendien is er professionele koelapparatuur die speciaal is ontworpen voor elke verkoopruimte. Voor een meer professionele uitrusting kunt u bijvoorbeeld glazen koelkasten kiezen. Deze cateringuitrusting is ontworpen voor professionals in de voedings- en cateringsector. Wat de prijs van elk uitrustingsstuk betreft, hebben de basiscriteria er veel mee te maken. Daarom is het altijd noodzakelijk energiebesparende apparatuur te kiezen. Er zijn verschillende types van gekoelde vitrines, zoals de gekoelde sal ade schuld vitrine.

Hoe optimaliseert u het gebruik van uw koelvitrine?

optimiser l’utilisation de sa vitrine réfrigérée

Uw verkoopbalie moet goed georganiseerd en gepresenteerd zijn. Daarom moet u een aantal regels van goede praktijk in acht nemen. Om een goede bewaring van uw product te verzekeren, en ook de juiste presentatie van uw voedsel. In de eerste plaats is de zekerste manier om klanten aan te trekken het aanbieden van aantrekkelijke producten. Dus moet je klanten plaatsen voor al je gastronomische creaties. Zodat er geen behoefte is na de kassa. Nog steeds over klanten gesproken, u moet afzonderlijke productgebieden creëren zodat klanten hun weg kunnen vinden in het aanbod in uw etalage. Al uw producten moeten op een optimale manier worden gepresenteerd. U hebt ook droge koelvitrines nodig die de hele dag door kunnen worden aangepast om uw producten koel te houden, zonder dat er water op uw toonbank circuleert. Het gaat erom aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Denk ook aan het optimaliseren van uw etalage en dus de indeling van uw winkel. Om de wachttijd van uw klanten te verkorten. U moet het oppervlak van uw winkel zo ontwerpen dat het aangenaam is om te gebruiken. Kies de perfecte beglazing voor uw koelvitrine om uw producten correct weer te geven. Creëer vervolgens geoptimaliseerde achterdeuren voor eenvoudig onderhoud. Dit bespaart u tijd en energie gedurende uw dag. Maar ook om uw werkblad georganiseerd en opgeruimd te houden. Het hebben van een vitrine of een koelvitrine is inderdaad heel voordelig voor uw winkel, zowel op het gebied van presentatie als van energie. Roestvrij staal is ook het meest populaire materiaal op de markt, vooral in verhouding tot de prijs. Aangezien u verkoopproducten bewaart, moet u dus de condensatietemperatuur van uw koelkasten controleren, zodat de producten niet het risico lopen bedorven te raken. Wat de prijzen van de apparatuur betreft, moet u uw budget afstemmen op uw verwachtingen en behoeften. Een bar kan ook een gekoelde vitrine gebruiken om zijn producten te tonen en op te slaan. Een gekoelde vitrine is altijd belangrijk voor uw toonbank. Om energie te besparen, moet u ook weten hoe u moet kiezen tussen statische en geventileerde koeling. En zelfs in een professionele keuken, heb je koelapparatuur nodig. U kunt zien hoe u uw koelvitrine kunt optimaliseren, vooral als u koelvitrines met roterende schappen neemt of wanneer u uw koelvitrine moet openen of sluiten.