De verschillende soorten koelvitrines


De verschillende soorten koelvitrines

De gekoelde vitrine is een ideaal materiaal om uw producten koel te houden en aan de klanten te presenteren. Deze vitrines worden voornamelijk gebruikt door catering professionals, traiteurs, patisserieën, snackbars en bakkers. In principe dient de vakman van de horeca het voor de uitstalling van zijn drankjes en alles om het koud te houden. Maar hiervoor hebt u een ruime keuze uit verschillende soorten koelvitrines, afhankelijk van de verkochte producten en de manier waarop ze worden gebruikt. Nieuwsgierig naar het onderwerp? Hier is een kleine gids over het onderwerp.

De gekoelde vitrine

Dit type professionele gekoelde vitrine is multifunctioneel. Enerzijds wordt deze kast gebruikt voor het uitstallen van producten die in een winkel of restaurant te koop zijn, zoals dranken of andere producten. Met de professionele koelvitrine daarentegen kunnen de producten koel worden gehouden. De gekoelde vitrine kan worden gebruikt voor de verkoop van diverse voedingsmiddelen, zoals sandwiches, dranken, gebak, vooraf bereide salades, gebakjes, enz. De gekoelde vitrine is de meest veelzijdige van allemaal. Daarom is deze gekoelde vitrine perfect geschikt voor alle professionals in de voedingsindustrie.

  • De Tek-na gebaksvitrine (prijs 1.775,00, artikelnr. 4401PV): deze gekoelde vitrine is 1930 mm hoog, 640 mm diep en heeft LED-verlichting. Het type glas is een recht glas en een 4 zijdige glazen vitrine. Deze professionele koelvitrine maakt het mogelijk een product te bewaren met een positief temperatuurbereik. Het heeft de afmetingen 670*640*1930 mm. Dit soort gekoelde gebaksvitrine kan als optie worden uitgerust met roestvrij staal

De aan de wand gemonteerde gekoelde vitrine

vitrine réfrigérée muralevitrine réfrigérée murale Net als de klassieke gekoelde vitrines is ook dit type wandkoeldisplay veelzijdig. Zo kunt u uw consumptiegoederen uitstallen en ook uw bereidingen altijd koel houden. Of het nu gaat om koude schotels, drankjes, gebak of cake… Deze gekoelde vitrine is perfect voor hotels, winkels en supermarkten. Voor zelfbediening of gewoonlijk “zelfbediening” genoemd door restaurants of cateraars. Het is te vinden op de promo-pagina.

  • De Diamond Diamond koelwandkast (ref IMG18/S-A1, prijs 3 990,00 euro): deze koelwandkast is uitgerust met glazen schuifdeuren en heeft de afmetingen 1800*545*1900 mm en een positief temperatuurbereik tot +8° C. Het verdampingssysteem is geventileerd en het rooster is gemaakt van roestvrij staal. De verlichting van deze vitrine voor diamanten is van het LED-type. Het kan geplaatst worden in een slagerij of een andere plaats. U vindt deze reeks vitrines op de promo 20 pagina.

De vitrine van de markt

La vitrine de marché Dit type van gekoelde vitrine is speciaal ontworpen voor handelaars. Deze gekoelde vitrine is inderdaad zeer gemakkelijk te vervoeren en ook zeer compact. Het wordt gebruikt voor de bewaring van uw producten, maar ook voor een verse uitstalling van diverse voedingsmiddelen zoals: kaas, vis, vlees, kant-en-klaarmaaltijden, sandwiches, diverse gebakjes, enz… Deze koelvitrine kan worden gedemonteerd voor een praktischere installatie.

  • De koelkast voor dranken met glazen deur met een inhoud van 380 liter (ref 401, prijs 432 euro): deze koelkast met glazen deur is ontworpen om dranken en levensmiddelen in de koelkast te bewaren

De gekoelde ijsvitrine

ice showcase Dit type gekoelde ijsvitrine is ideaal voor ijsverkopers en restaurants. In deze vitrine kunt u ijs bewaren en uitstallen tegelijk. Bovendien heeft het verschillende plastic of roestvrij stalen bakken voor het uitstallen van uw verschillende ijssmaken.

  • De gekoelde vitrine voor ijsjes 18 bakken (ref BISC2X9, prijs 6 210 euro): dit meubel is een toonbank voor ijsjes. De gekoelde vitrine is 1300 mm hoog en 1150 mm diep. Het glas is van het gebogen type met LED-verlichting en geventileerde koeling. De werktafel van deze aanrechtbladen heeft een

De gekoelde sushi vitrine

sushi display case De sushi-vitrine is uitsluitend bedoeld om uw verschillende producten op een koele plaats te presenteren en te bewaren. Het garandeert een optimale bewaring van uw producten zoals sushi, sashimi, loempia’s en maki en een verfijnde en professionele uitstalling. De gekoelde sushi-vitrine is ideaal voor Japanse en Aziatische restaurants.

  • De sushi break vitrine (ref JUL8, prijs 1 200 euro) : Het is een gekoelde vitrine om neer te zetten met een positieve temperatuur. Hij heeft een hoogte van 390 mm, een diepte van 240 mm en GN-afmetingen ⅙. Het type vitrine is in anti-reflecterend gehard glas. Dit type vitrine is te vinden in promo 20 en kan online worden besteld met levering

Gekoelde schuldsalade

Sala dette réfrigérée Dit type vitrinekast is ideaal om rechtstreeks op een toonbank of op een werktafel te plaatsen om u wat meer ruimte te geven. De gekoelde vitrine saladette maakt de presentatie van uw producten mogelijk, zijn belangrijkste voordeel is dat het voedsel van alle soorten in de versheid houdt. Dit type gekoelde vitrine is onmisbaar voor sushibars en restaurants die een snackstijl aanbieden. Het is ook een koeleenheid die ontworpen is voor intensief gebruik. Dit betekent dat u de koelvitrine voor salades of saladettes gedurende lange tijd kunt gebruiken zonder dat u deze hoeft te onderhouden of te kijken of er storingen zijn.

  • Gekoelde roestvrijstalen slakom met 4 laden (ref 7950-CBS0-1001; prijs 1.200 euro): de gekoelde roestvrijstalen slakom is 875 mm hoog, 700 mm diep en 600 mm diep. De afmetingen van deze kasten zijn 900*700*875 mm met 4 lades. Het heeft een positieve temperatuur van +2 tot 8° C met geventileerde koeling. De binnen- en buitenkant van dit meubel zijn gemaakt van roestvrij staal.

Tips als u een koelvitrine wilt kiezen

Of u nu een restauranthouder bent, een producent-verkoper of gewoon iemand die geïnteresseerd is in gekoelde vitrines, u zult wat advies nodig hebben om de juiste te kiezen. Ten eerste moet de gekoelde vitrine, ongeacht de vorm of stijl, worden gekozen op basis van de plaats in uw zaak of bedrijf. Dan moet de vitrine ook worden gekozen op grond van zijn capaciteit. Dit is inderdaad een criterium bij de keuze van een koelvitrine. Bovendien wordt voor diverse zuivelprodukten en groenten van allerlei aard de voorkeur gegeven aan koelvitrines met positieve temperatuur en voor diepvries- of diepvriesprodukten aan koelvitrines met negatieve temperatuur. Om de juiste keuze te maken uit de verschillende gekoelde vitrines en het juiste type te vinden, moet u informatie inwinnen en kijken wat sites en winkels te bieden hebben.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *