De gekoelde vitrine van sala dette

De Saladettekoelvitrine is een zeer praktische koelvitrine om ingrediënten bij de hand te houden en gerechten gemakkelijk te kunnen bereiden. Het is ideaal voor mensen die niet van ingewikkeldheid houden, maar liever “een steen voor een steen”, vooral als het om een ruil gaat. De klanten worden bediend met verse producten en de ingrediënten worden gerangschikt met de werktafel. Er zijn verschillende types van gekoelde vitrines.

Kenmerken van de Saladette gekoelde vitrine

Caractéristique de la vitrine réfrigérante sala dette

De meeste saladette gekoelde vitrines zijn gemaakt van roestvrij staal. Het heeft een werkblad van roestvrij staal voor een hygiënische en standaard bereiding van gerechten. Dit professionele koelproduct heeft twee of drie deuren en een ventilatiesysteem dat de koude via deze deuren verdeelt. De temperatuur varieert van -2 °C tot + 8 °C en de kast is voorzien van een geventileerd koelgas dat de koude lucht via de 2 of 3 deuren verdeelt, waardoor de versheid in de hele kast wordt gegarandeerd. De koelvitrine heeft compartimenten voor GN-containers die gewoonlijk niet bij de vitrine worden geleverd. Een thermostaat met digitale display is eveneens geïntegreerd, evenals diverse accessoires voor het rangschikken van de ingrediënten in de kast. De afmetingen van de 3-deurs slakom zijn ongeveer 1795 x 700 x 1300 mm en 1360 x 700 x 1300 mm voor de 2-deurs slakom.

Sommige modellen van gekoelde vitrine saladettes:

De roestvrijstalen slakom (prijs 1 765 euro, ref. TRIS903-6D): Productdetails: Dit is een professionele gekoelde roestvrij stalen saladette. Het is uitgerust met 6 laden, waardoor het een grote gekoelde opslagruimte heeft. Hij heeft een diepte van 1365 mm en een tafeldiepte van 700 mm. De constructie van deze kom is gemaakt van roestvrij staal met een telescopische opening. De koeling van de roestvrij stalen kom wordt geventileerd door een koelgas. Het temperatuurbereik is tot +8° C. De levertijd is te vinden op de promotiepagina.

Hier kunt u zien welke koelvitrines geschikt zijn voor welke producten, of het nu voor groenten en fruit is of voor een delicatessenzaak.

Gekoelde toonbank voor salades en pizza’s:

De temperatuur van deze gekoelde salade- en pizzateller varieert van +2 tot +8°C. Het roestvrijstalen werkblad maakt het mogelijk om de ingrediënten (pizza) op de pizzateller te bereiden. Er is een garantie van een jaar op elk van hen en een levertijd van 3 tot 4 dagen.

Professionele gekoelde roestvrij stalen saladebar met 3 deuren van Polar (ref G605; prijs 1.245,00 eorus) :

Product details: De professionele gekoelde saladebar is een pizza/saladebereidingstoonbank met een gekoeld bovencompartiment dat tot 8 gourmetschalen met een diepte van 200 kan bevatten. De slakom van het merk Polar is gemaakt van roestvrij staal. Hij heeft afmetingen van 1010*1370*700 mm en een isolatiemaat van 3,6 cm. Het temperatuurbereik van deze gekoelde tafel is +2 tot +8° C. De roestvrijstalen gekoelde slakom van het merk Polar heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid met een levering vanaf 150 euro en een leveringstijd van 1 week.

De gekoelde presenteerschaal om op tafel te zetten met 5 bakken (ref 5 bakken*GN, prijs 592;00 euro): Dit is een professionele gekoelde presenteerschaal voor 5*GN.

Product details: De gekoelde saladette heeft een vermogen van 200 W en een temperatuurbereik van +2 tot +8°C, geregeld door een thermostaat. Deze zelfdragende gekoelde tafel is ideaal voor catering. De vitrine van de saladette kan worden gebruikt om verse producten aan de klanten te presenteren. Voor de bereiding van een gekoeld gerecht of maaltijd is de professionele tafelsalade de juiste uitrusting voor de horeca. Deze tafel met 5 dienbladen heeft een garantie van 2 jaar met een levertijd van 2 weken

De gekoelde 3-deurs slakom met roestvrijstalen kap van Atosa (ref ESL3853, prijs 1 085,00 euro) :

Product details: De Atosa 3-deurs roestvrijstalen gekoelde slakom heeft een vermogen van 380 W, een capaciteit van 8* GN/1 bakjes en afmetingen van 1365*700*1055 mm. De temperatuur (geregeld door een thermostaat) is +2 tot +8°C met een gekoeld gasventilatiesysteem. Het werkblad van deze Atosa slakom is gemaakt van roestvrij staal en de diepte is 450 mm. Dit roestvrij stalen Atosa materiaal heeft een garantie van 1 jaar met een levering vanaf 80,00 euro; de leveringstermijn kan geraadpleegd worden op de promo pagina.

De roestvrij stalen slakom is statisch gekoeld (prijs 1.040,10 euro):

Productdetails: de slakom is statisch gekoeld met afmetingen ½ 100 mm en een isolatiemaat van 40 cm. De modellen van deze gekoelde saladeschalen zijn gemaakt van roestvrij staal. Het temperatuurbereik is +2 tot +8 °C en wordt thermostatisch geregeld. De gekoelde saladeschalen van het merk Polar hebben 4 lengtes voor een pizzasalade. Deze professionele slakom van het merk Polar wordt geleverd met 2 jaar garantie op onderdelen met een minimum levertijd van 5 dagen.

Waarom kiezen voor een gekoelde vitrine voor een slakom?

Een saladettevitrine is een gekoelde vitrine met dienbladen voor de horeca, die zeer nuttig kan zijn voor professionals die gemak zoeken bij het serveren. Het heeft een deksel en is gemakkelijk te gebruiken dankzij de bakjes waarin de ingrediënten voor de bereidingen (pizza) kunnen worden gedaan. Bovendien kunt u dankzij het roestvrijstalen werkblad broodjes, hamburgers, pizza’s of andere producten direct ter plaatse bereiden in plaats van heen en weer naar de keuken te gaan. Voor de horeca, die opteert voor een snelle bereiding, is een koelvitrine met slakom onmisbaar. Het ventilatiesysteem met of zonder koelgas houdt het voedsel of de verschillende ingrediënten op de juiste temperatuur om verspilling van producten te voorkomen. De koelvitrine kan worden beschouwd als een middel om klanten aan te trekken dankzij de versheid en de presentatie van de producten dankzij het transparante glas. Saladette koelvitrines zorgen voor een schone en hygiënische ruimte. Deze koelkasten zijn gemakkelijk schoon te maken, zowel van binnen als van buiten op het werkblad, en de meeste zijn gemaakt van roestvrij staal.

Hoe kies ik mijn saladette koeler?

vitrine refrigérante sala dette vitrine refrigérante sala dette

Om de juiste saladekoeler te kiezen, maakt u gewoon een keuze op basis van het gebruiksgemak en de compatibiliteit met het doel. U moet zich de juiste vragen stellen: waarvoor zal de saladette chiller worden gebruikt? In welke omgeving zal het worden gebruikt? Dit hangt af van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt: zal het worden gebruikt in het hotel- en restaurantwezen, in een bakkerij of gewoon thuis? Het zou jammer zijn als de vitrine die u kocht te klein of te omvangrijk zou worden. Daarom moet u weten hoe u de behoefte aan de vitrine kunt meten en van daaruit de juiste afmetingen kiezen. U moet ook weten hoe u het materiaal moet kiezen om een duurzame en gemakkelijk schoon te maken slakom te krijgen. Er zijn marmeren of roestvrij stalen saladette-stijl koelvitrines, die beide gemakkelijk in gebruik en hygiënisch zijn. De koelvitrine is een uitstekend middel om producten koel te houden en de bereiding van verse gerechten, zoals salades, hamburgers, sandwiches, pizza’s, enz. te vergemakkelijken

Wat de prijs betreft

Er zijn verschillende modellen van saladette gekoelde vitrines, dus u hoeft alleen maar te weten hoe u de prijs moet kiezen, afhankelijk van het model dat u zoekt, het materiaal waarvan het is gemaakt, de functionaliteit en het gebruik. Bovendien zijn er bedrijven die een garantie en een promotie aanbieden om hun klanten tevreden te stellen wier portemonnee het moeilijk heeft. Ook al hebben sommige artikelen een hoog prijskaartje, het spreekt vanzelf dat het de moeite waard is, want de saladette gekoelde vitrine is zeer nuttig voor diverse fast food outlets. Kortom, de saladette koelvitrine is een onmisbaar meubelstuk voor horecabedrijven die service willen verlenen met een korte en gemakkelijke doorlooptijd. Deze gekoelde tafel heeft ook een capaciteit om de verschillende ingrediënten van bereidingen, zoals pizza, te herbergen, dankzij de verschillende bakjes en accessoires. De saladette koelvitrine heeft ook een ingebouwde statische ventilator die de versheid van de in de bereidingen te gebruiken producten waarborgt. Aarzel dus niet om het te gebruiken, want behalve dat het uw leven gemakkelijker maakt, is het een echte streling voor het oog en de smaakpapillen.

U kunt zien hoe u uw koelvitrine kunt optimaliseren, vooral als u koelvitrines met roterende schappen neemt of wanneer u uw koelvitrine moet openen of sluiten.