De sala dette gekoelde vitrine


De sala dette gekoelde vitrine

De Saladette koelvitrine is een zeer praktische koelvitrine voor het binnen handbereik bewaren van ingrediënten en voor het gemakkelijk bereiden van gerechten. Het is ideaal voor mensen die niet van ingewikkeldheid houden, maar eerder van “een steen voor een steen”, vooral als het voor de handel is. Klanten worden bediend met verse producten en de ingrediënten worden gerangschikt met de werktafel.

Kenmerkend voor de gekoelde vitrine van sala dette

Caractéristique de la vitrine réfrigérante sala dette

Het merendeel van de gekoelde vitrine saladette is gemaakt van roestvrij staal. Het heeft een werkblad van roestvrij staal voor een hygiënische en normconforme bereiding van de gerechten. Dit professionele koelproduct bestaat uit twee of drie deuren en een ventilatiesysteem dat de koude door deze deuren verspreidt. De temperatuur varieert van -2 °C tot + 8 °C en de vitrine is voorzien van een geventileerd koelgas dat de koude lucht in de 2 of 3 deuren verdeelt, waardoor de versheid in de hele vitrine wordt gegarandeerd. De koelvitrine heeft vakken voor GN-containers die gewoonlijk niet bij de vitrine worden geleverd. Een thermostaat met digitale display is eveneens geïntegreerd, evenals diverse accessoires voor het rangschikken van de ingrediënten in de vitrine. De afmetingen van de 3-deurs slakom zijn ca. 1795 x 700 x 1300 mm en 1360 x 700 x 1300 mm voor de 2-deurs slakom.

Sommige modellen van een gekoelde vitrine saladette:

De roestvrijstalen saladette (prijs 1 765 euro, ref TRIS903-6D): Productdetails: Dit is een professionele gekoelde saladette in roestvrij staal. Hij is uitgerust met 6 laden, waardoor hij een grote gekoelde opslagruimte heeft en een diepte van 1365 mm en een tafeldiepte van 700 mm. De constructie van deze slakom is gemaakt van roestvrij staal met een telescopische opening. De koeling van de roestvrij stalen slakom wordt geventileerd door een koelgas. Het temperatuurbereik is tot +8° C. De leveringstermijn kan worden geraadpleegd op de promotiepagina.

Gekoelde salade en pizza toonbank:

De temperatuur van deze gekoelde saladette en pizzateller varieert van +2 tot +8°C. Het roestvrijstalen werkblad maakt het mogelijk de ingrediënten (pizza) op de pizzateller te bereiden. Er is een garantie van 1 jaar per stuk met een levertijd van 3 tot 4 dagen.

Professionele roestvrijstalen gekoelde saladebar met 3 deuren van het merk Polar (ref G605; prijs 1.245,00 eorus):

Productdetails: De professionele gekoelde saladette is een pizza/saladebereidingstoonbank met een gekoeld bovenvak waarin tot 8 gastronomische schalen van 200 diep. De saladette van het merk Polar is gemaakt van roestvrij staal. Hij heeft afmetingen van 1010*1370*700 mm en isolatieafmetingen van 3,6 cm. Het temperatuurbereik van deze gekoelde tafel is van +2 tot +8° C. De gekoelde roestvrijstalen slakom van het merk Polar heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeidsloon met een levering vanaf 150 euro en een verzendtijd van 1 week.

De gekoelde vitrine saladette om op tafel te zetten met 5 containers (ref 5 containers*GN, prijs 592;00 euro): Dit is een professionele gekoelde display saladette voor 5*GN.

Productdetails: De gekoelde saladette heeft een vermogen van 200 W en een temperatuurbereik van +2 tot +8 °C, geregeld door een thermostaat. Deze gekoelde vrijstaande tafel is ideaal voor de catering. De vitrine voor de saladette kan worden gebruikt om de verse producten aan de klanten te tonen. Voor de bereiding van een gekoelde schotel of maaltijd is de professionele tafel saladette de juiste CHR apparatuur. Deze tafel met 5 bakken heeft een garantie van 2 jaar met een levertijd van 2 weken

De 3-deurs gekoelde slakom met kap in roestvrij staal van Atosa (ref ESL3853, prijs 1 085,00 euro):

Productdetails: De Atosa 3-deurs gekoelde slakom in roestvrij staal heeft een vermogen van 380 W, een capaciteit van 8* GN/1 bakjes en afmetingen 1365*700*1055 mm. De temperatuur (geregeld door een thermostaat) is van +2 tot +8 °C met een koelgas geventileerd systeem. Het werkblad van deze Atosa slakom is gemaakt van roestvrij staal met een diepte van 450 mm. Dit roestvrij stalen materiaal van Atosa heeft een garantie van 1 jaar met levering vanaf 80,00 euro; de levertijd is te raadplegen op de promo pagina.

De roestvrij stalen statisch gekoelde slakom (prijs 1.040,10 euro):

Productdetails: de saladette is van het statische koude type met afmetingen ½ 100 mm en isolatieafmeting 40 cm. De modellen van deze gekoelde saladettes zijn gemaakt van roestvrij staal. Het temperatuurbereik is +2 tot +8 °C en wordt thermostatisch geregeld. De gekoelde vitrines van het merk polar hebben 4 lengtes voor een pizzasalade. Deze professionele slakom van het merk Polar heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen met een levertijd van minimaal 5 dagen.

Waarom kiezen voor een gekoelde vitrine voor een saladette?

Een saladettevitrine is een koelvitrine met bakken voor de horeca, die zeer nuttig kan zijn voor professionals die op zoek zijn naar servicegemak. Het heeft een deksel en is gemakkelijk te gebruiken dankzij de bakken waarin de ingrediënten voor de bereidingen (pizza) kunnen worden gedaan. Bovendien maakt het roestvrijstalen werkblad het mogelijk om broodjes, hamburgers, pizza of andere producten direct ter plaatse te bereiden in plaats van heen en weer te moeten lopen naar de keuken. Voor de cateringsector, die opteert voor een snelle bereiding, is een gekoelde vitrine met saladette onontbeerlijk. Het ventilatiesysteem met of zonder koelgas maakt het mogelijk het voedsel of de verschillende ingrediënten op temperatuur te houden om verspilling van producten te voorkomen. De koelvitrine kan worden beschouwd als een middel om klanten aan te trekken dankzij de versheid en de uitstalling van producten dankzij het transparante glas. Saladette koelvitrines bieden een schone en hygiënische ruimte. Deze koelkasten zijn gemakkelijk te reinigen, zowel van binnen als van buiten op het werkblad, en de meeste zijn gemaakt van roestvrij staal.

Hoe kies ik mijn saladette koelvitrine?

vitrine refrigérante sala dette vitrine refrigérante sala dette

Om de juiste saladette gekoelde vitrine te kiezen, hoeft u alleen maar een keuze te maken op basis van zijn bruikbaarheid en compatibiliteit met het gebruik. Je moet jezelf de juiste vragen stellen, waar gaat de saladette koelvitrine voor gebruikt worden? In welke omgeving zal het worden gebruikt? Het hangt ervan af hoe het zal worden gebruikt, zal het worden gebruikt in de horeca in een bakkerij of gewoon thuis? Het zou jammer zijn als de gekochte vitrine te klein of te omvangrijk wordt. Daarom moet men weten hoe men de noodzaak van de vitrine kan meten en daaruit de juiste afmetingen kiezen. U moet ook weten hoe u het materiaal moet kiezen om een bestendige en gemakkelijk schoon te maken slakom te krijgen. Er zijn marmeren en roestvrijstalen saladette koelvitrines, beide gemakkelijk in gebruik en met een onberispelijke hygiëne. De koelvitrine is een uitstekende manier om producten koel te houden en om gemakkelijker verse gerechten te bereiden, zoals salades, hamburgers, sandwiches, pizza

Wat de prijs betreft

Er zijn verschillende modellen saladette koelvitrines, dus u hoeft alleen maar te weten hoe u de prijs kiest op basis van het model dat u zoekt, het materiaal waarvan het is gemaakt en de functionaliteit en het gebruik ervan. Bovendien zijn er bedrijven die een garantie en promotie bieden om hun klanten die het moeilijk hebben in hun portemonnee tevreden te stellen. Ook al hebben sommige artikelen een dure prijs, het spreekt vanzelf dat het de moeite waard is, want de saladette koelvitrine is zeer nuttig voor de verschillende fast service CHR etablissementen. Kortom, de saladette koelvitrine is een onmisbaar meubelstuk voor horecabedrijven die een dienst willen verlenen met een korte en gemakkelijke doorlooptijd. Deze koeltafel heeft ook een capaciteit die de verschillende ingrediënten van de bereidingen, zoals een pizza, kan bevatten, dankzij de verschillende bakken en accessoires. De saladette koelvitrine heeft ook een geïntegreerde statische ventilator die de versheid van de bij de bereidingen te gebruiken producten waarborgt. Aarzel dus niet om het te gebruiken, want behalve dat het het leven vereenvoudigt, is het een echte traktatie voor de ogen en de smaakpapillen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *