De gekoelde vitrine met roterende schappen

Gekoelde vit rine met draaiplateau is een ideale manier om voedingswaren op te slaan voor commerciële doeleinden, zoals in een bar of bakkerij Deze gekoelde vitrines kunnen in bedrijven worden gebruikt in verschillende soorten gekoelde vitrines met draaiplateau, de ideale maat voor wie voedingswaren wil opslaan met een goede presentatie. U kunt meer zien over hoe u uw gekoelde vitrine kunt optimaliseren, inclusief hoe u uw gekoelde vitrine moet openen of sluiten.

Wat is een gekoelde vitrine met draaischijf?

vitrine réfrigérée à plateau tournant 2

 

Een gekoelde vitrine met draaiplateau is een roestvrij stalen gekoelde vitrine met verschillende accessoires, waaronder een draaiplateau het apparaat is gespecialiseerd in het koelen van voedsel zonder het volledig te bevriezen, net genoeg om het in de koelkast te bewaren deze koelkast is uitgerust met een geschikte temperatuur (positief, negatief) om het voedsel dat u in uw vitrine blootgesteld wilt houden, zoals gebak, pizza’s, enz. de koeltemperatuur van de vitrine is perfect om al het voedsel te bewaren, om nog maar te zwijgen van de esthetiek van het uitzicht de koelvitrine met draaiplateau biedt een panoramisch zicht op de uitgestalde gerechten en trekt gemakkelijk de aandacht van de mensen in de buurt dit type koelvitrine is dus een geweldige manier om de aandacht van de klant op de producten te vestigen, bij gebruik in restaurants of in bakkerijen en cafés, in deze vitrine kunt u de uitgestalde producten ook van alle kanten bewonderen

De voordelen van een koelvitrine met draaitafel

De vitrine met draaiplateau heeft verschillende voordelen, maar hangt vooral af van het gebruik: hij kan als kast gebruikt worden, maar hij is speciaal ontworpen voor voedsel; merk op dat de vitrine een ideaal draaiplateau is voor restaurants en bakkerijen, de bar zou er ook van profiteren, stel je voor dat een-literflessen voor onze ogen door de vitrine gaan met ijsblokjes die dan glanzen als diamanten… de reden kan zowel het plezier van de ogen zijn, als het doen van de afwas dankzij de verschillende containers die in de vitrine beschikbaar zijn. De lijst is lang, maar dit is slechts een korte beschrijving….. .maar ook om de bakkerijprodukten na het bakken te bewaren De geventileerde stroom produceert een temperatuurniveau dat de levensmiddelen bewaart De behoefte aan een uitstalraam moet worden afgewogen tegen de wens, want als het alleen voor thuis is, is het niet nodig een groot uitstalraam aan te schaffen De koude is op zichzelf een groot voordeel, want naast de esthetiek zijn de produkten ook na het bakken goed houdbaar.

De verschillende types van gekoelde vitrines met draaischijf:

 

Er zijn verschillende soorten koelvitrines met een draaiplateau, met twee soorten temperatuur: positief of negatief. Deze gekoelde vitrine met draaiplateau kan verschillende niveaus hebben. De opslagcapaciteit hangt af van het merk, de kwaliteit en de kenmerken. Er zijn verschillende soorten gekoelde vitrines, zoals bijvoorbeeld de gekoelde vitrine van sala debt.

De negatieve panoramische gekoelde vitrine is gemaakt van roestvrij staal.

Presentatie: Het belangrijkste kenmerk van deze panoramakoeler is de negatieve koeling, aangezien hij is uitgerust met een geventileerd koelsysteem met verdamper.

Uitrusting:

Hij heeft een instelbare temperatuur van -5°C tot -18°C. Hij heeft een opslagcapaciteit van ongeveer 500 liter en een gewicht van 195 kg. De beglazing is afhankelijk van het model (5 niveaus van glazen leggers), hij heeft ook argongas, een wand met driedubbele beglazing, een deur met magneetsluiting en draaiplateaus. De afmetingen zijn 600 × 630 × 1850 mm.

Diamond merk is een positieve statische gekoelde vitrine

Presentatie: De Diamond-kast heeft een capaciteit van ongeveer 200 tot 400 liter, maar ook dit hangt af van het model

Materiaal kenmerken: Het heeft 4 glazen zijden en een gewicht van 195 kg Dit model is uitgerust met een temperatuurregeling van 2°C tot 10°C Deze vitrine heeft een deur en glazen platen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren: roestvrij staal, goud en zwart De afmetingen zijn 600 × 630 × 1850 mm De koudeverdeling van deze plaatmachine van het merk Diamond is uitstekend dankzij een geventileerd koelsysteem De prijs van deze twee modellen koelvitrines met draaiplateau varieert naar gelang van de kwaliteit van het materiaal en de kenmerken ervan, alsmede de duurzaamheid en stevigheid.Samenvattend is de koelvitrine met draaiplateau een uitstekend meubel om in uw restaurant, taartenwinkel of bar te plaatsen om producten zoals pizza’s, dranken, enz. in op te slaan. bovendien biedt de draaischijf verschillende voordelen de gekoelde vitrine met draaischijf is ideaal voor winkels die meer klanten willen aantrekken, want vooral, het biedt een esthetiek aan elk verkocht productHet is de beste manier om de consument aan te moedigen om te consumerenEr zijn verschillende gekoelde displays, maar het is van essentieel belang om te investeren in een specifieke vitrine om de stabiele producten in de kijker te zetten er zijn ook verschillende modellen die geschikt zijn voor alle soorten beroepen, of het nu gaat om restaurants, slagerijen of statische gekoelde vitrines voor professionele koks, maar het is van essentieel belang om te investeren in een specifieke vitrine om uw producten en diensten in de kijker te zetten om de producten beter te verkopen. Kan … zijn er ook verschillende modellen die passen bij alle soorten beroepen, of het nu catering, slagerijen of statische gekoelde vitrines voor professionele chef-koks, maar het is essentieel om te investeren in een speciale vitrine om uw producten en diensten weer te geven om de producten te waarderen om ze beter te verkopenEr zijn ook verschillende modellen die passen bij alle soorten beroepen, of het nu catering, slagerijen of statische gekoelde vitrines voor professionele chef-koks. U kunt hier zien welke koelvitrines u voor welk product moet gebruiken, of het nu voor groenten en fruit is of voor een delicatessenzaak.

Wij nodigen u uit om te bekijken welke koelvitrines geschikt zijn voor welke producten om u te helpen bij uw keuze.