Hoe optimaliseert u het gebruik van uw koelvitrine?

De keuze van koelapparatuur is van groot belang voor de presentatie van uw winkel of uw traiteurdienst. U moet inderdaad professioneel materiaal kiezen om de kwaliteit van uw producten te garanderen. Voor de gekoelde vitrine bijvoorbeeld, kiest u uw uitrusting in functie van uw verkoopsoppervlakte, de capaciteit voor de bewaring van levensmiddelen, de uitstalling, de […]


Welke koelvitrine voor groenten en fruit?

De koelvitrine of koelmeubel is een professioneel koelmeubel dat onmisbaar is voor de bewaring van gemakkelijk bederfelijke produkten, met name groenten en fruit in uw winkel. Om de juiste koelvitrine of professionele roestvrijstalen koelvitrine voor voedselbewaring te kiezen. Het is belangrijk de kenmerken van deze gekoelde apparatuur te kennen. Statische koeling of geventileerde koeling? Negatieve […]


Gekoelde vitrine open of gesloten, welke te kiezen

Een professionele koelvitrine is de laatste schakel in de voedselkoelketen voordat het voedsel uiteindelijk eigendom wordt van de consument. In dit stadium is het van essentieel belang de waarde van het voedsel te verhogen en tegelijk de bewaring ervan te garanderen. Met andere woorden, de functie van de koelkast is het bewaren van levensmiddelen bij […]